M-am hotarat sa devin prost

Nu..nu e o hotarare definitiva..stati linistit…o sa redevin eu la un moment dat šŸ™‚ . In plus nu e hotararea mea..e doar o piesa de teatru vazuta azi.

O piesa de teatru care, cumva(din ce am inteles eu), incearca sa deplanga societatea actuala si modul ei de viata, valorile(sau mai bine zis non valorile) care ne sunt promovate(si noi la randul nostru le promovam mai departe).

Ce pot sa spun..e o piesa care merita vazuta, nu trebuie neaparat sa si invatam ceva din ea, important e sa ne dam seama unde ne situam noi in lumea asta, si ce facem noi pentru a ne adapta schimbarilor permanente care ne insotesc pe parcursul vietii.

Si cel mai important..cititi o carte(dar faceti-va timp si pentru o mica distractie alaturi de prieteni), dedicati-va la ceva ce va place(insa nu uitati ca trebuie sa si mancati ca sa traiti)…si cel mai important…TRAITI…

This entry was posted in Cujetari,intrebari,nelamuriri. Bookmark the permalink.

4 Responses to M-am hotarat sa devin prost

  1. MMC says:

    Un indemn foarte bun, dar greu de respectat! Pentru unii…

  2. bru2s says:

    da…chestia cu TRAITI…inseamna de fapt ca sa-ti traiesti viata cum iti place, pana ce acel pe care il venereaza unii nu ti-o ia inapoi(de parca ar avea el ce sa faca cu ea)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *