Cum nu am mai scris nimic demult, m-am hotarat sa scriu acum ceva.Ceva aberatie,pentru ca ceva inteligent nu prea am cum.

In ultimele zile(daca ma gandesc bine saptamani) mi-am petrecat timpul facand nimic.In afara de timpul petrecut la servici, restul timpului a fost o risipa totala(exceptand ultima vineri noapte, dar pentru detalii o sa trebuiasca sa platiti).De ce?Habar nu am.Astenie de toamna ar zice unii(ar zice pentru ca au auzit la televizor de asa ceva, nu pentru ca ar si sti ce este).Eu as zice ca e de primavara…cred ca tot aia e.Pentru cei care citesc asta in speranta ca in urmatoarele randuri va urma ceva  interesant…mai bine sa-si reia treaba..pentru cei ce nu au ce face si vor sa piarda vremea citind aberatii…cautati-va un job si n-o mai frecati aiurea :).

Dar daca tot ati ajuns pana aci, am sa va pun o intrebare existentiala : cand se termina relatia cu fostul/fosta(sau ambii , dupa caz)?

Cand va spuneti unul altuia ca s-a terminat?Cand, a doua zi agati pe altcineva in club, o/il/ii/le  duci acasa..si iti dai seama ca de fapt e cam aceeasi treaba in alea 3 minute(am pus ceea ce cercetatorii britanici denumesc durata medie, pentru a nu ofensa pe unii de alta “religie”) de deranjat vecinii?

Sau a 3 a zi cand mai acorzi  minute ex-lui/ex-ei, si iti dai seama ca totusi acele 2*3 minute din noaptea precedenta or fost totusi diferite?

PS: Sau niciodata?

3 Comments

    1. Daca amandoi doresc e o ..raritate..de obcei unul vrea..celalalt incearca sa o mai lungeasca(la propriu si la figurat)..plus ca si atunci cand ambii isi doresc asta, peste un timp se mai razgandesc..

  1. Se termina atunci cand dormi linistit fara persoana in cauza in brate. Se termina cand nu mai raportezi la ea tot ce faci. Se termina cand din pozele boastre vechi te priveste o persoana ce nu mai este

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *