Sa mai si radem…curiozitati despre sex

Dupa o serie de articole mai “dure”,dupa unele aprecieri, sau prea “romantice”,dupa altele, ar fi timpul sa aducem putin zambet , mai ales pe chipurile celor scapati din triunghiul asa zis al “mortii” – 14,24,8.

Hai sa facem putin misto de ultimele descoperiri/afirmatii ale cercetatorilor(de data asta nu-s brtanici).Cica :

1.  Impulsul de a ejacula apartine coloanei vertebrale, creierul nu are nici un aport.(Nota Autorului : Se pare ca vrea sa fie singurul organ invatat sa stea drepti)

2 . In medie, un barbat are orgasm timp de 6 secunde. O femeie de aproximativ 3 ori mai mult.(N.A : aici nu am inteles…timp de..sau dupa  6 secunde…)

3. Pentru femei, dupa degete si vibrator, lumanarea  este cel mai des folosit obiect pentru masturbare(N.A.: de botez sau de aia pt aromoterapie???!!!)

4. Cele mai dese motive pentru ruptura penisului este masturbarea(N.A : bine ca nu o zis fractura….)

5.  Adancimea medie a unui vagin este de 8.5 centimetri, dar in cazul in care femeia se excita acesta isi mareste dimensiunile si cu pana la 200%.(N.A : ca urmare directa a acestui studiu, iata mai jos ce se poate intampla)

6(secunde).  Dincolo de ceea ce spun barbatii, doar 15 % dintre ei au un penis mai mare de 17 centimetri. Si doar 3% nu se lauda cand sustin ca au un organ mai mare de 20 de centimetri.(N.A : asta pana la prima factura cauzata de…ati ghicit)

6

This entry was posted in Glume,chestii,socoteli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *