Despre nimic

M-am hotarat sa scriu acest post despre nimic…nimic important.De fapt vreau sa vad pana unde pot ajunge plecand de la nimic si facand nimic special. Doar cateva cuvinte, incropite sa aibe minima logica, pot duce de la nimic la ceva.

Sunt curioasa care este acel ceva ce poatre transforma “nimic” in “ceva” si uneori in “totul”.

Doi straini pot pleca de la “nimic” si pot ajunge la un “ceva”. Uneori nici ei nu stiu pre bine ce este acel ceva dar il trainesc din plin. Pentru altii “nimic” aduce consolarea ca lucrurile vor ramane la fel. “Nimic” este si raspunsul pe care il dau uneori cand – sa zicem , imi este prea pohui sau cand ma intreba alde ics ce este in neregula…”nimic” este de fapt “ceva”, daar imi este prea teama sa admit.

Pentru mine totul a plecat de la un “nimic” si nu stiu daca este tocmai bine; oricum nu mai pot face nimic, deci mai bine o las  asa si nu mai despic firul asta :D. Tot de la “nimic” ( cantitativ vorbind 1 g este nimic) nu stiu cum imi trec trei zile si trei nopti.

“Nimic” este raspunsul ce mi-l dau la intrebarea: “Ce am facut sa am starea asta de fericire?”. Mici nimicuri, precum o raza de soare , un strop de ploaie, o pata de culoare, sunt totul pentru cineva ce nu a mai vazut soare sau nu a mai simtit ploaie de ceva timp.

“Nimic” pentru tine, este “totul” pentru mine 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *