Rabufniri

In ultimul timp am trait multe, dar am scris despre putine. De ceva timp incerc sa ma delimitez de o lume nu tocmai placuta mie. Imi displac profund barbatii cu burta mare si obrazul subtire. Imi displac oamenii pentru care viata inseamna doar ca danseze la chefuri, sa bea pe masura si evident sa manance -aceeasi ceafa lata si ciorba de burta. Acest individ nu rateaza nici o ceafa si nici o ocazie in care sa mai bea una mica si el, nici nu este deranjat de  suncile atarnande, pentru ca in lumea lui asta este un semn de prosperitate, iar pentru amantele lui confort, ca sta ea deaspra.

Nu imi plac oamenii care te inteapa pe la spate, care sunt vindicativi si au motive ascunse. Imi repugna cliseele. Nu imi plac oamenii care simt nevoia sa isi arate inteligenta sau prosperitatea, dar la fel de tare imi displac oameni care desi se vaita pe la colturi ca nu au bani, la o ocazie isi scutra conutrile de  cateva mii de euro. Nu imi plac oamenii egoisti si cei care ii judeca pe altii. Nu imi place sub nicio forma superficialitatea.

Oamenii puternici nu se compara cu altii, nu se lauda, nu ii fac pe altii sa se simta inferiori, nu jignesc. Oamenii cu adevarat destepti sunt modesti, nu iti vorbesc folosind cuvinte pe care tu sa nu le stii si nu pentru ca esti incult. Vreau sa aud si sa vad mai des oameni culti, la care sa aspir, nu petrecareti de luni pana duminica pentru care viata nu este decat un sir lung de betii petreceri si mancare.
Am primit un bilet la o degustare  intr-o lume ca cea de sus, dar zic pass, scuzandu-ma scurt, pentru ca orice as incerca sa explic nu as fii inteleasa.

PS: Am uitat un lucru esential in descrierea  individului de la paragraful unu: ii place extrem de tare sa se uite la televizor ca sa mai afle ce face Bianca.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *