Ai probleme, nu stii sa rezolvi un task la serviciu?Asa o vrut cel de sus(si prin asta nu ma refer la sefu direct/indirect)

Iti merge rau in dragoste?Stai linistit, are dumnezau un plan cu tine..poate chiar te vrea in manastire, nu?

Sanatate subreda?Asta-i din cauza pacatelor si te-a pedepsit prea bunul iubitor de oameni

Nu ai bani de paine pentru copii tai?dumnezeu iti va da banane pe lumea cealalta, si tie si celor mici

Si pot continua aici sirul diferitelor situatii in care bravii nostrii crestini dau vina pe o putere supranaturala, iubitoare de oameni(incat e in stare sa-si omoare fiul pentru ei), pentru toate esecurile si necazurile avute in viata lor.

In loc sa se documenteze mai mult, sa incerce sa invete mai intai cum trebuie rezolvata problema de la servici, in loc sa mai lase de la ei in relatia cu parteneru, in loc sa nu mai bea si sa nu mai fumeze zi de zi si noapte de noapte..dragii nostrii crestini prefera sa dea vina pe tatal ceresc si pe fantoma lui(exprimarea nu-mi apartine).In loc sa fie putin mai responsabili, prefera sa arunce pe umerii unui crucificat antic tot ceea ce ei nu pot duce.

Fratilor crestini…daca dumnezeu exista si va iubeste…nu credeti ca ar fi mai usor pentru el daca sunteti voi putin mai responsabili, ajutandu-l astfel sa-si indrepte atentia spre cei care au neaparata nevoie de minuni?

 

5 Comments

  1. Interesanta ideea postarii, trebuie sa recunosc ca ma aflu in postura de a-L pune pe Dumnezeu la multa munca, in conditiile in care as putea sa nu ma mai lamentez atat si sa-L las sa ajute oamenii care chiar au probleme si nevoie de minuni. Te imbratisez.

        1. curandul asta la tine ma sperie…:P..oricum..saptamana viitoare is in China…deci ori inainte ori dupa 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *