Se pare ca pe zi ce trece oamenii devin tot mai incuiati si mai incuiati.Si aici intra din pacate si multe din cunostiintele mele(probabil daca vor citi asta se vor supara…dar o sa le treaca).
Deci…se da una bucata de zeu(dumnezeu,zeus,ra,bud(h),alah..etc).In functie de aria geografica, de soare, de bogatii, de ADN, fiecare zeu are particularitatile lui.Dar trasatura comuna a fiecaruia e iubirea de oameni.fiecare zeu iubeste oamenii si ii iarta si ii iubeste si iarasi ii iarta.
dar desi ii iubeste…nu-i protejeaza tot timpul sida,diabet, cancer,entorse, fracturi ,moarte,uragane,cutremure..inundatii..epidemii.de ce?nici un inchinator nu stie sa raspunda clar.unii sustin ca diavolul ar fi de vina..unii zic ca ti-ai suparat zeul(dar asta se contrazice cu iubirea nu?)..unii nu zic nimic,ca le e frica de trasnet pe vreme senina.
pentru toti acesti inchinatori solutia la majoritatea problemelor de mai sus e…ati ghicit…zeul lor(am zis a lor..nu a celorlalti..grija mare).
nici o oaie din asta nu gandeste ca daca dumnezeul atotputernic ar fi fost solutia…nu ar mai fi existat de fapt problema? simplu nu?
dar si mai simplu e sa dai vina pe oricine sau orice cand ti se intampla ceva, decat sa constientizezi ca de fapt omenirea e principala vinovata de toate nenorocirile din lume.poate nu esti tu de vina ca mergi linistit pe strada si iti cade o caramida in cap.dar nu e nici dumnezeu,nici diavolul..ci doar vita care trebuia sa-si renoveze casa cum trebuie.dumnezeu NU exista..reveniti-va si nu-l mai invocati sa va ajute sa iesiti din belea.daca va iubea asa de mult va ajuta sa nu intrati in ea.
si DACA exista…sa vina sa-mi explice si mie logic de ce au murit nu stiu cati nou nascuti cand s-a nascut fiusu?sau de ce lasa oameni(printre care si copii) care mor de foame in lume.Daca reuseste…jucati numerele astea la loto duminica : 10,23,17,33,42,44.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *