Aveam de ceva vreme in minte articolul asta.Asteptam doar … un moment de inspiratie sa ma pot apuca linistit sa insir aici niste biti sub acoperire.Si iata ca dupa ce am renuntat o zi la facebook, inspiratia m-a lovit.Sa vedem cat de bine.
De mic copil am fost inconjurat de fete.Nu..nu la modul ala la care va ganditi cu totii, ci la modul ca eu le eram un fel de prieten “vesel”.Eu stateam la povesti cu ele, fara sa le trag de par.Fara sa le testez sanii cand si-i ascundeau sub te miri ce sutiene de care inca nu aveau nevoie.Nu..eu eram baiatul linistit care putea sa vorbeasca orice cu ele.De la temele date de doamna invatatoare, pana la faptu ca tampitu ala de la 12A voia sa faca sex fara prezervativ.Si asa am ajuns sa cunosc fetele destul de bine.Credeam eu.Mai tarziu…cand am mai imbatranit, am observat ca e foarte usor sa cuceresti o fata.Chiar imi spunea cineva zilele asta..”te pricepi la fete.Imediat le cuceresti”…Si da..e adevarat.Orice fata e usor de cucerit(nu dati ochii pe spate domnisoarelor..asa si este).Sunteti usor de cucerit.Insa sunteti al naibii de greu de pastrat.Daca sa cuceresti o fata e floare la ureche, sa o pastrezi poate deveni insa cea mai grea (si cea mai frumoasa) munca pe care ar trebui sa o duca un barbat.Pentru ca o fata e usor de cucerit doar daca vrea si ea.Daca ii place tipu, macar putin.E suficient ca ea sa il placa cat de putin, si el va avea o sansa mare.Amintiti-va de filmul cu Will Smith..da..asa e si in realitate..e foarte simplu sa cuceresti o fata.Poti invata asta din orice film, orice carte cu 50 de umbre..Insa din pacate nimeni nu te invata sa pastrezi o fata.Pentru ca odata cucerita, trebuie sa lupti sa pastrezi fata.Trebuie sa lupti cu trecutul ei, cu trecutul tau, cu prezentul vostru.Si trebuie sa fie o lupta si o munca placuta.Insa trebuie sa fie continua.Flori exista peste tot, la orice ora, in orice anotimp.Parcuri si alei goale, pe care sa va plimbati amandoi se gasesc in orice oras ati locui.Exemplele pot continua la nesfarsit.Nu te opri dupa ce ai cucerit-o.Pentru ca partea frumoasa abia apoi vine.Cand o femeie ti se dedica total.Si daca te opresti, o sa o pierzi la fel de usor precum ai cucerit-o.

Nu invata sa cuceresti o femeie.Invata sa o pastrezi!

PS : tot ce am scris mai sus se aplica si invers..zic eu

2 Comments

  1. Man, ma deprimi…. deci erai prietenul gay in perioada liceului, get over it! Acum tre sa inveti din experientele trecute, capul sus si mergi mai departe, pana o sa cuceresti tipa pe care o sa o poti pastra… Nimeni nu a zis ca e usor , good luck!

    1. Get over it! … asa simplu pare..insa atunci cand nu trec5 amarate de minute intr-o zi fara sa te gandesti la o anumita persoana nu se poate “sa get over it”.Am incercat si facut tot felul de tampenii ..nici o sansa..e acolo ..in minte..in inima si nu mai iese.Ma bazez de acum pe timp 🙂 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *