Stiati ca..revine..astazi vorbim despre curiozitati intr-ale sexului

Dupa o lunga si apasatoare asteptare, iata ca indragita rubrica “Stiati ca..” revine si pe noul si tanarul blog.

Pentru o mai mare auditie am ales  un subiect controversat, care va atrage cu siguranta multi pudici aflati singuri acasa, siguri ca nu-i poate vedea nimeni ce citesc.

Sa incepem ..Stiati ca :

..in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in bordelurile soldatilor germani, prostituatele erau notate. Daca una dintre ele primea 3 calificative negative, era impuscata.(N.A. – deci de asta au pierdut nemtii razboiul..nu au mai avut gloante- la propriu si la figurat)

…chiar si astazi, in unele regiuni ale Braziliei, inca se prepara “cafeaua dragostei”. Traditia spune ca femeia sa-i pregateasca o cafea iubitului ei, pe care sa o filtreze printr-un chilot purtat. Aceasta bautura se pare c-ar avea efect afrodisiac(N.A. deci…niciodata nu o sa beau cafea facuta de o brazilianca, niciodataaaaaa)

..in Grecia antica, amantul unei femei maritate era pedepsit in public: i se baga o ridiche in anus sau era epilat(N.A. – pentru un epilat..m-as risca..dar pentru o ridiche…cre ca as zice pas )

.. obiectul cel mai dificil de scos dintr-un vagin este o minge de biliard(N.A. – o fi incercat o minge de tenis de camp???)

in 1948, un raport asupra sexualitatii americanilor a aratat ca 65% dintre barbatii care locuiesc la tara intretin raporturi sexuale cu animale.(N.A. nu stiu de ce..da asta ma mira cel mai putin)

… in Franta, un barbat a fost condamnat pentru viol conjugat deoarece si-a introdus un deget in anusul sotiei in timp ce aceasta dormea(N.A. -cu fata in sus..de aia )

..un tanar chinez i-a scris peste 700 scrisori iubitei lui, in care o cerea in casatorie. Ea s-a casatorit pana la urma cu postasul(N.A. – asta pentru ca, postasul ciocane de mai multe ori)

…dimensiunea prezervativelor nu este la fel pe toate continentele: in Asia, ea este in medie de 140 cm, in Europa de 170 mm, iar in America de 190 mm(N.A. – deci pana in A….. tre sa merg sa imi iau ce mi se potriveste???)

 

 

2 Responses to Stiati ca..revine..astazi vorbim despre curiozitati intr-ale sexului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *