O alt fel de ploaie

 

Dupa cum stiti si voi este noiembrie , un noiembrie cu ploi , soare , vant si tot asa. Tot cam ca in viata :D.Ce imi place mie cel mai mult in luna asta ? Ploaia: marunta, deasa ,continua si in multe alte feluri pentru care nu s-au invetat inca adjective 😀  .Care alte feluri ? Cum care, uite-le  :

Vreau o ploaie de noiembrie care sa ma invaluie , sa o simt cum se prelinge pe piele, cum ma imbratiseaza , iar eu sa ii raspund cu fiori . Vreau o ploaie care sa imi trezesca simturile , pe care sa o sorb , sa ma imbat din libertatea ei . Vreau sa imi aduc aminte de ploile tarzii de la munte cand statem pe pritvorul conacului  si visam.Vreau o ploaie care sa aibe tot atata rabdare sa ma invioreze , cat a avut soarele sa ma usuce . Vreau o ploaie continua pe care sa o starng si sa formeze oceanul meu in care sa ma scufund ori de cate ori vreau o atigere  . Vreau valuri care sa imi soptesca  .

Acum am picaturi pe care le strang cu grija , pentru ca intr-o zi ele sa fie ocenaul meu pe care sa il prezint si altor trupuri avide de apa . Intr-o zi o sa aduc in ocenaul meu  si scoici si nisip si sare si orice altceva o sa primesc . Si poate , poate , odata si odata eu voi avea atalantida mea .  Si mai am grija ca de la atata dorinta , picaturile mele sa nu se usuce.

In concluzie , sa tot fie noiembrie cu ploi cat mai multe si mai  marunte  , pentru ca eu rabdare am 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *