Vis de ianuarie

Imi este bine , ma simt calma , cumva stiu ca ,desi am atatea pe cap , pentru toate se gasesc solutii . Nu imi mai  fac probleme ;  sunt mai putin grabita, mai calma , am rabdare cu toanele si gandurile care imi apar asa din senin…ma cuprinde asa o stare de liniste ca ma nu imi vine sa cred…Ma uimeste , pentru ca atata si atata timp nu am mai simtit-o ..Nu imi pasa ca s-a scumpit benzina, accizele, ca nu mai stiu eu ce se intampla in lume,  nu ma bag in discutii contracdictorii numai de amorul egoului , nu ma doare nici un gand…ma gandesc ca va fi bine, cel putin ca acum . In ce fel chiar nu stiu, nu imi imaginez ; astept doar sa primesc , orice astept , caci stiu ca daca bucuriile le mai planifici, necazurile..nu se anunta niciodata…

Ma sint linitita ca si cand as sta pe marginea unui rau , intr-o vara , undeva la munte , la apus de soare, cu mine , gandurile mele  ..in tot pustiul sa aud apa curgand lin ,sa nu imi mai doresc nimic pentru ca stiu ca am tot ce banii nu ar putea cumpara  ..sa nu vorbesc, doar sa zambesc , sa ma intelg cu tine din priviri, sa fiu tu iar tu sa fiu eu..cine esti tu ? Nu stiu cine vei fii , inca nu te stiu , dar stiu sa te recunosc, pentru ca visatori ca tine am mai cunoscut ;  a fost deajuns sa stiu ca nu sunt eu nebuna .. de visatoare..am pereche si desi acum visez la o stea, stiu ca si aici pe pamant am pereche..mai sunt ca mine..putini ..dar  intr-o zi te vei  arata..si sper ca atunci  sa nu te sperii vazand ca suntem la fel …intre timp  nu sunt singura , am o stea .

Poate..toate astea sunt efectele a 5 zile de chef , dar nu imi pasa…simt ca este bine si ca asa va fii si de acum in colo .

Stiu ..sunt o visatoare ..nu e bine in lumea asta  , dar nici eu nu sunt chiar in lumea asta.Cand ma gandesc la ce am facut sa primesc si sa simt atat de mult,nu imi vin in minte decat ultimele vorbe ale unui luceafar iubit  :“ascultai inima, fa ce iti spune ea “  si atat a fost suficint sa ies din lumea gri intunecat si greu de atunci ..nu a fost tocmai usor sa fac, dar am inteles ca fara a renunta complat la ce inseamna uscaciune, nu este posibil sa inmuuresc…am fost eu..am daruit fara sa astept nimic..sunt bine..

Acum nu ma poate misca din starea asta de bine niciun gand, nicio vorba…sunt eu cu mine..e liniste 🙂 linistee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *