Zodii Inselatoare

La fel ca si titlul articolului, si articolul in sine va fi putin inselator.Rasfoind azi(nu la servici, sa ne intelegem de la inceput), putina presa de calitate si inalta culturalitate din onlineul romanesc, am dat de acest articol.Problema e, nu ca am dat de el, ci ca l-am si citit.Si daca tot l-am citit, ia sa va impartasesc si voua ce am inteles eu(persoanele de fata sau cele pe care le cunosc sau le voi cunoaste  se exclud din ecuatie).

E vorba despre zodii si despre cat de curve/curvi sunt apartenentii lor.Sa le luam cu inceputul :

Berbec(i/ele) : Nativii(adicatelea cei nascuti sub semnul acesta zodiacal) berbeci, au tendinta sa puna coarne.Asta drept razbunare ca nimeni nu vrea sa le sufle lor in anus(sa nu zic cur ca suna urat) sa li se indrepte ale lor.

Tauri(i/vacile) : Din cauza asemanarii cu boii, sunt unele din cele mai fidele semne zodiacale.In plus au si coarnele mai drepte decat predecesorii lor.

Gemeni(i) : Destepti, sarmanti, frumosi, curajosi, politicosi(fiind de obicei in numar de doi isi impart aceste calitati, impreuna cu alte neajunsuri).Sunt fideli.Cei mai putini.Cum mai rar doua persoane pot place la fel de mult aceeasi persoana, rezulta ca si pentru Geimeni e nevoie de mai multe persoane sa le faca pe plac.

Rac: O specie prea putin cunoscuta specialistilor astronomi, Racul prefera sa dea inapoi cand vine vorba de aventura.Mai ales daca e vorba sa fie noaptea.

Leul(pisica):datorita statutului de rege, pisica se va comporta pisiceste.Atata timp cat este satisfacuta isi va indeplini indatoririle.Altfel va cauta satisfactia la berbeci.

Fecioara(Feciorul):Datorita putinei experiente(spre deloc) sexologice, ghinionistii acestei zodii nu vor insela pe nimeni.Se schimba insa dupa trecerea etapei de fata mare…

Balanta(Echilibratul) : Mereu in cautarea balansului perfect(pozitie despre care Kamasutra ne spune prea putine), cei din aceasta zodie vor juca fie la 2 capete, fie vor schimba mai multe galantare pentru a-si gasi armonia.

Scorpion(Scorpia) : Desi sexosi si mortali de pasionali(datorita in special organului pregatit mereu sa intepe), scorpionii suntcica fideli cauzei semnate.Insa daca ai calcat stramb, te’n teapa lor..

Sagetatorii: Le place sa tasneasca din arc ca si sageata si sa se infinga in orice tinta.Dar si lemnul tanar al sagetii va obosii la un moment dat de atatea ochiul boului miscatoare, si o sa prefere o tinta stabila la un moment dat

Capricornul:Alta specie rara(desi sunt multe capre e pamant), probabil ca lipsa unui corn a facut ca nativii Capricorni sa isi inchine cornul unei singure capre(care, in functie de zodia carei ii apartine ii va returna favorul…sau nu)

Varsator: Genul pustnic, cei nascuti in perioada friguroasa a iernii se comporta ca si apa unui rau de munteDar cand isi gasesc gaura potrivita, raman acolo pana seaca.

Pesti: Concurenti acerbi ai balantelor, berbecilor si gemenilor, datorita multitudinii de forme si culorii ale speciei lor, pestii se scalda in toate marile si oceanele si apele pamantului.Ii poti gasicand intr-o apa limpede de munte, cand mai apoi sa esueze intr-un lac artificial.

One Response to Zodii Inselatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *