Cat, cum, cu cine?

In unele momente stai si te intrebi cat mai ai de trait, cum o sa traiesti si cu cine o sa traiesti din acel moment inainte.

Si stai asa si cugeti, ascultand ceva melodie de taiat venele in lung, si daca la prima intrebare doar un sinucigas incapatanat poate sa isi raspunda(desi si aia mai au momentele lor de glorie cand dau rateuri), la urmatoarele 2 intrebari doar cei mai norocosi dintre noi au un raspuns.Si cei mai norocosi dintre cei norocosi au acelasi raspuns la ambele intrebari.

Cu ea…sau cu el..sau cu ea si ea(astia is hypernorocosii – dar sa revenim la tenta serioasa a articolului).

Aceia dintre voi care, citind acest articol, se afla printre norocosi, ramaneti norocosi.Nici nu va inchipuiti cati ar tanji sa aiba si ei acelasi raspuns ca si al vostru(ok…ar fi alta ea sau alt el).Si nu incercati sa va fortati norocul sa treceti pe partea de hypernorocozitate …riscul e prea mare si putin s-au intors sa povesteasca cum e.

Cat despre restul muritorilor, care pana acum nu au avut norocul sa-si gaseasca raspunsul corect la intrebari…continuati sa sperati..continuati sa va intrebati, pentru ca odata si odata o sa aveti raspunsul in fata ochilor.Si nu trebuie sa pierdeti momentul ala.

PS : Nu va intrebati de ce am scris ce am scris, aveti alte intrebari mai importante la care sa raspundeti momentan.

 

4 Responses to Cat, cum, cu cine?

  1. Pingback: Dragoste… | Bru2s's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *