Arta penibilului – penibilul artei

Adam si Eva – piesa de teatru.Actori – vreo 10.Scenarist, regizor si alte peroane.Plus spectatori.

Premisele unor 2 ore in care o sa savurev arta pe paine.Mai ales ca piesa imi si fusese recomandata.Ca o scrisoare recomndata..sau carte postala?Scaunele lipite si apropiate nu prea faceau casa buna cu cei 188 cm ai mei.Dar am zis ca o sa rezist..de dragul artei.

Nu o sa spun prea multe despre continutul piesei, poate unii or sa vrea sa o vada.De revazut…nu cred ca e cazul.Nu am citit cartea ce a inspirat aceasta piesa(Adam si Eva – de Liviu Rebreanu), dar sunt sigur ca imaginatia regizorului sau a scenaristului a fost putin..putin peste posibilitatile mele de a pricepe arta. Eu cred ca unele emisiuni de la TV influenteaza prea mult oamenii.Pentru ca altfel nu imi explic ce cautau scene de “piticul porno” intr-o piesa de teatru care ar umple seri la rand salile de teatru, daca  s-ar dezice de anumite partituri pe care eu le-as numi penibile.

E posibil ca eu sa nu fi inteles pe deplin insemnatatea lor, desi nu cred, sunt destul de dezghetat la minte(unii aR zice ca am o imaginatie bolnava chiar).Oricum, tinand cont de compania avuta, de pretul platit(inca mic fata de cat ar trebui), as trece piesa asta la “de vazut”.Cu tot penibilul din unele momente.

Urmatoarea piesa sper sa imi stearga din minte aceasta,falsa sper eu, impresie.

 

 

One Response to Arta penibilului – penibilul artei

  1. Pingback: Adam ?i Eva – sau haosul ?inut sub control - Livin' la vida Deme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *