Oris…Clit Oris

Salutare dragilor…stiu ca nu am mai scris demult..deci e timpul sa va sochez…din nou.

De ce as scrie un asemenea articol?

Pai ar fi mai multe motive…Unu..sa continui seria de sfaturi despre femei  date masculilor feroci(sau feroce) ce imi urmaresc zilnic blogul(Desi ..unele cititoare ar spune ca despe subiectul asta as mai avea si eu de invatat…nu intru in polemici..ci doar pot sa spun ca daca e nevoie ma prezint la reevaluarea cunostiintelor – proba practica).

Al doilea motiv … o sa il aflati la sfarsitul articolului.

Sa incepem cu o scurta descriere a subiectului :

 – Numele îi vine din limba greaca, în care cuvântul “clitoris” înseamna “mic deal” (Nota Autorului : intotdeauna marile redute se cuceresc urcand mici dealuri)

 – Un orgasm clitoridian dureaza de obicei între 10 si 30 de secunde, mai mult decât cel mai intens orgasm masculin(N.A – asta daca nu esti porc 🙂 )

 – Clitorisul tot creste de-a lungul vietii noastre – în timpul pubertatii creste cam de 1,5 ori, iar dupa menopauza poate fi si de 2,5 ori mai mare decât era la vârsta de 18-19 ani.(N.A. –  ironic..mai usor de gasit pt barbati tocmai cand… e MEN o PAUZA…)
 

Si am pastrat la sfarsit ce era mai fain :

 – Glandele lui au 8.000 de terminatiuni nervoase extrem de sensibile – adica un numar dublu fata de “omologul” sau masculin – penisul.

Este singurul organ sexual fara functie în reproducere si este unicul organ al omului care îi serveste numai pentru obtinerea placerii.

Si doar al placerii, caci alt rost nu are. În functie de sexul fatului, clitorisul se transforma într-un penis sau nu. Este si motivul pentru care mai este numit si “falsul penis”, cel al femeilor

Deci dragilor…de cum inainte..cand o mandra va zice : Sa-mi sugi p..a…sa stiti ca nu vorbeste la figurat.Ci pur si simplu are ce sa va dea sa sugeti…

Alegerea e a voastra daca si acceptati :).

Bine…nu e indicat sa faceti asta in Thailanda..s-ar putea sa aveti surprize :))

No…acu ca ati ajuns la sfarsit..cred ca v-ati dat seama ca nu era nici un articol cu sfaturi..ci doar un articol care sa va demonstreze ca…cu toti am supt-o..macar odata in viata…

Thai thai dragilor!

3 Responses to Oris…Clit Oris

  1. Pingback: Banatification | Bru2s's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *