Fara preludiu si detalii

Fara preludiu de data asta, ca la cat am lipsit, nu am mai rabdare, iar voi cred ca sunteti deja pregatiti.

Incep direct sa scriu ideile ce imi vin acum in minte…

Uneori imi dau seama ca lucrurile sunt asa cum vreau eu; primavara poate veni si de la soarele din inima mea nu numai de la cel de pe cer, ploile pot fi indepartate de zambetul meu sau daca chiar nu si nu macar dupa o ploaie zdravana de vara pot sa imi afisez un zambet colorat cat un curcubeu(…ma ajuta si M&M sa fac asta), pe principiul “Doar atat?! Ma asteptam la mai mult !”.

Eu arat ce varsta vreau , fac ce vreau si cred cat pot si in ce pot.

Vorba cantecului “One day baby will be old, oh baby will be old ,think about the stories we could have told”, deci daca nu acum simtim ca traim acum, ce vom povesti peste 10 sau 20 de ani? Oare peste 10 ani ce vom spune…nu sunt multe…servici si apoi casa…blazare..2 concedii pe an..A…da am casa si masina si xxx euro la banca..pentru zile negre….Unei asemenea persoane i-as spune ca zilele negre le traieste deja –deci sa il cheltuie banii – si ca este atat de cuprins de ele ca nici nu isi mai da seama, iar nimeni si nici toti banii ce ii are si tot ce a ‘realizat’ pana atunci nu il mai scoate din grota asta.

Timpul trece, de noi tine doar cum il facem sa treaca. Pentru majoritatea este doar un timp fizic; sunt insa cativa oameni care simt in orice timp un vis sau o bucurie, un zambet, o traire.Cei din urma sunt oamenii pe care eu ii ador, ca au intodeuana timp sa se simta bine, indiferent de ora, bani, relatii, rate sau mai stiu eu ce.

Si daca tot este vorba de trait intens si experimenetat cand este mai bine daca nu in tinereti ca doar la 40 de ani nu vom mai rupe cluburile in doua si nici mesele in patru cu doua/doi peste tine, nu? La 40 chiar nu stiu ce este..mai este ceva pana acolo.

In concluzie , nu traiti viata ca si cand ar fii ultima clipa pentru ca nu veti sti niciodata cand va fii aia, dar traiti cat puteti voi de intens dupa cum credeti de cuvinta..lasatii pe cei care nu va stiu bucuriile..ei sunt ei voi sunteti voi 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *