Greseala se plateste!!!?

Intr-o societate normala greseala se plateste.Dar Romania nu e societate normala…

Multi ati auzit de super oferta de pe tepari.ro (stiu, se poate ca ” bad publicity is better than no publicity ” ), cu Smart TV de peste 20 milioane, ce aparea pe site pe data de 5 cu 49 RON.

Cum am vazut si eu pe facebook minunea, amintindu-mi de precedentul emag.ro(care si-au facut o buna publicitate prin asta, onorand comenzile cu pretul scazut “din greseala”), am zis sa pierd 5 minute din viata completand formularul de comanda.

Bineinteles, ma gandeam ca nu o sa primesc nici un TV, dar un 1% speranta ca o sa vad finala Champions League acasa la un TV de 1 metru diagonala aveam.

Astazi mi s-au confirmat la telefon restul de 99%.Eu nu am platit online, cu gandul ca nu am chef sa me enervez prea tare pe seama asta(se mai intampla greseli).Dar stau si ma gandesc ca sunt unii care si-au dat date confidentiale(card number..etc), chiar crezand ca vor primi televizorul.Si mai stiu ca in afaceri orice greseala se plateste daca nu faci ceva sa o indrepti.Cei de la emag au stiut sa profite cand “au gresit”.

Tampitii astialalti se pare ca nu stiu(argumentul lor suprem a fost ca cei de la emag au adaosuri mult mai mari si de aia isi permit).

Pentru ca nici macar nu si-au cerut scuze ca au gresit, am sa fac de acum 2-3 comenzi la ei..pe care sunt sigur ca le voi refuza din motive intemeiate.Si nici nu voi plati transportul(cum mi-a spus duduia de la telefon ca trebuie sa fac daca nu onorez comanda – proasta nu s-a gandit ca pot sa nu fiu acasa in momentul in care vine coletul).

PS : Smart TV – 2000 RON..5 MINUTE DIN VIATA MEA…NEPRETUITE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *