Ghinionul norocului tau care poarta numele meu

Intr-un anumit tip de  relatie fiecare incearca sa il convinga pe celalalt ca el este cel mai bun lucru care i s-ar putea intampla…si uite asa celalat nu mai este ametit de la partidele de  amor, ci de greutatea argumentelor de genul cat sunt eu de ..pentru tine, cum sunt eu norocul tau…la naiba.

…norocul tau poarta numele meu …iar tu crezi invers …si de aici incepe…drumul spre final…ca inceputul a ramas demult in cearsafurile demult ne mai sifonate de atata dirty sex. Acum doar gandurile unuia sifoneaza planurile altuia. Ati ajuns istorie si nici macar nu va dati seama. Dupa ce fiecare s-a convins ca celalat ii este jumtate pe viata de dinainte si dupa, considera ca are dreptul sa ii amaneteze dorintele. Pe acelasi principiu  se repeta meciurile  lungi de fotbal , tu ca o dam uiti si neglijezi …..sa te mai epilezi, sa te aranjezi , uiti printr-un sertar bodiurile alea sexi ce il excitau pe el si te declari doribila doar pentru a-l aproba pe el …pe principiul daca ai fost cuminte baby, ma primesti, de ai vazut doar meciuri cu baietii…babe no sex…

Daca inceputurile relatiilor nu sunt asemanatoare, sunt convinsa ca la asa o desfasurare, sfarsitul este inevitabil si identic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *