RM – again and again

Am sa incep prin a reda un banc postat ca si comentariu laarticolul :
“Conversatie intre o mama si copilasul ei iubit aflat la inchisoare…si da mama, am mancare, de trei ori pe zi, de trei ori pe saptamana si de sarbatori ne da carne, este cald”, “atunci dragul mamei ai grija cum te porti s? nu te dea astia afara”.

No, acu, daca ati citit articolul o sa vedeti ca o sa reiau si o sa continui cu ideile de acolo.
1. In primul rand respect pentru cei ce au iesit in strada.Inseamna ca au crezut in ceva si au vrut sa se faca auziti.Au si reusit.
2. Astept sa vad cati dintre ipocritii de acolo renunta la aurul de la gat(care il au).Intradevar, cunosc persoane care au protest si care, ca si verighete de nunta au doua inele de lemn.Respect pentru cei ca ei.Da pe de alta parte cunosc si persoane ipocrite, asa zise iubitoare de natura, si adepte a curentului PRO Rosia Montana, care conduc masini ce consuma doua galeti jumate la pornire si alte 3 galeti la suta de Km.De motorina, ca doar nu de apa plata cu lamaie.
3. Si daca tot ati terminat de protestat, nu vreti voi sa mergeti sa faceti putin turism acolo.Si daca tot faceti turism, nu mereti cu petul de bere de acasa.Cumparati-l de acolo, daca chiar simtiti voi nevoia sa beti.Si incercati pe cat posibil sa va cazati la localnici.Si sa mancati de la ei.Si fara concerte si galagie si baute si droguri si drogati.Ca saracii oameni de acolo, cand vad ca astia le calca batatura, prefera mineritul.Cred ca si voi, daca v-ati pune in locul lor.
4. Urmatorul pas ar fi ca ONG-urile ce-si dau toata ziua cu caramizi si alte obiecte cotondente in piept ca sustin si apara Rosia Montana, ar fi sa incerce sa convinga eventuali investirori sa deschida ceva pensiuni in zona.
5. Si apoi, sa faceti festivalul Rosia Montana, un festival dedicat intregii naturi, nu doar ierbii si jointurilor.Un festival la care sa fie chemati si artisti mai linistiti, ca nu toata lumea agreeaza rockul si metalul si punkul si daft punkul(vrem nu vrem, din pacate unii te judeca si dupa ce muzica asculti, nu nuai dupa cat de drogat sau de treaba esti).
6. Luati-va si copiii acolo…
7. Bateti-mi obrazul ca eu nu am iesit ieri in strada, si aratati-mi ce frumos e la Rosia Montana

2 Responses to RM – again and again

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *