Tu si literele din agenda lui

Cautand intrigata prin telefomul lui, incepi sa iti pui intrebari. Se accentueaza cand observi ca apelurile catre P de azi dimineata nu mai sunt acum in lista. Incepi sa prezinti putin cate putin interes fata de P.
Dupa un timp ii acorzi lui P mai mult timp decat iti acorzi tie si incepi sa iti pui din ce in ce mai multe intrebari. Incepi sa folosesti facebook si pentru alt scop(as zice cel pentru care a fost creat) dar nu gasesti nici o prietena cu initialele P si inca una.

Prin viata si agenda lui telefonica au fost scrise multe literea ale alfabetului, dar insinctul iti spune ca P este mai mult. Nu este doar o litarea precum curvele ce rapsundeau la apel si-si strecurau plicul abil in poala lui, are are doua litere si primeste mesaje asemanatoare cu cele pe care el ti le trimite tie.

Curiozitatea te macina. Ai mai avut suprize in trecut, cu acelasi el. Atunci il desconspirai usor. Acum nu mai este chiar asa. Te doare si te intrebi aceleasi intrebari pe care si le pun femeile ranite. Spui ca oricum ti l-ai luat de pe suflet, dar raspunsul il afli repede cand vezi ca ea are doua initiale si nu este tocmai din categoria femeilor platite ca in trecut. Increderea si terenul iti fug de sub picioare, cand realizezi ca ea ar putea fii noua tu. Frustrarile anilor petrecuti impreuna te cheama inapoi sa iti cera socoteala. Urmeaza intrebari inchizitorii despre cum nu ai fost suficinet de….

Hai sa iti aduc aminte ceva despre categoria de barbati din care face parte al tau :ei nu inseala ca sa se razbune, cica sa isi satisfaca anumite neputinte -emotionale, dar nu pe alea pe care nu i le satisfaci tu. Este in ADN ul lui sa insele si o va face ori de cate ori va avea ocazia. El nu cauta femei mai destepte, mai frumoase sau mai pasionale decat tine. Asta este genul de barbat care vine acasa dupa futaiurile cu alta si iti declara tie iubirea. Daca nu vrei sa devii o politista si sa te stii femeie inselata cu fiecare ocazie, eu zis pe asta lasa-l!

Mai sunt cei care inseala pe terenul unei relatii instabile….cu astia poate ai avea sanse sa rezolvi problema, odata ce stabiliti clar relatia dintre voi si aflii contextul.

Altii mai inseala din imaturitate…daca te vrei mama adoptiva, il poti creste pe asta.

Mai sunt si stupid mistakes…very studip…asta este.

Acord cele mai multe circumstante atenuante si apreziez intotdeauna contextul; inainte sa judec, ascult, dar cand nu am cu cine vorbi, o las balta. Doi oameni care se iubesc cu adevarat si sunt fericiti nu se inseala…daca da, atunci ceva ii putred -rau de tot si ai face bine sa aflii ce, pentru ca altfel istoria se va rescrie.

Punct si de la capat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *