Semne de criza cronica

Daca inca se mai indoieste cineva la noi, in Romanica este criza. Vad asta in fiecare zi: salile de jocuri de noroc devin mai raspandite decat farmaciile; la televizor am ajuns sa vad reclame la tigai, medicamentesi altele pana si pe canalele de stiri in pauza publicitara, la ore de maxima audienta. Mi se pare penibil, dar pe timp de criza, vocabularul si ideile economistilor, sunt si ele afectate.

Astept ca si agentiile matrimoniale si de masaj erotic, exotic sa isi faca reclama….pana la urma si ei cauta o nisa de oameni in nevoie care trebuisc ajutati. Amaneturile au ajuns si ele sa intreaca numarul caselor de schimb valutar si le gasesti una la cateva strazi. Ce sa mai zic de concursurile tip bingo, dar trebuiau si Tociu, Palade si Luciu sa suga, aaa, ma scuzati, manance o paine.

Pana de curand, mai aveam o scapare de la a inghiti atata publicitate (schimbatul canalului nu te ajuta ca astia isi sincronizeaza emisia) si ma uitam online. De curand insa, nu mai poti deschide o pagina pe net, un clip pe youtube, fara sa fii obligat sa inghiti, fie si pentru cinci secunde, reclame la te miri ce. Mai penibil mi se par situatiile in care mi se cere like la pagina “Fetitze” daca vreau sa accesez un anume material…prefer sa nu mai accesez ceva, decat sa dau like alora, sau ar trebui sa imi fac o pagina de fb “dau like ca tampitu pentru voi”.

E criza si asta ii face pe multi sa accepte orice…It sucks ca eu trebuie sa asist la asta :D.

PS:Inca o idee si ma calmez: mai nou a apraut si meseria “dau like pentru bani”, nu stiu cum altfel s-o numesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *