Monocrom

Nu poti si nu vrei. Esti plina de contradictii. Ai mai multe personalitati decat iti inchipui. Life`s a bitch. Iti doresti si nu iti doresti. Visezi dar iti e frica sa atingi concretul. Te chinui, te zvarcolesti amar. Te intrebi daca tu chiar ai realizat atatea sau ai visat…ai halucinat ca esti bine .Pentru ca nu ai trait decat in rau, doar rau poti visa. Totul este monocrom. Te zbati intr-un film mut in care oricat ai vrea sa iti fie auzit tipatul nu se poate- plansul ti s-ar vedea dar tu nu mai poti de mult sa mai plangi. Esti mai bulversat decat personajul lui eliade dupa ce a iesit de la tiganci.

Vrei o alta perspectiva asupra lumii dar fara sa pleci din ea.
Un tablou colorat sperie orice visator monocrom…culoarea in sine te sperie, armonia culorii este de nesuportat pentru tine. La locul si momentul gresit in viata ai incercat sa atingi si tu culoarea ,dar el zmeul te a vazut si ti a blestemat ochii sa vezi doar monocrom si sa simti la fel. Atat de tare ai fost zdruncinata ca nu realizezi nici acum ca nu ochii ti au fost afectati- tu porti doar ochelari de pe a caror lentila culoarea s a sters cu fiecaree dezamagire si iubire pe care ai dat o neconditionat cu sufletul tau pur. Intr-o zi poate iti vei gasi curajul sa privesti si peste lentile si atunci sa realizezi ca nu esti un miop sentimental ci doar porti ochelarii gresiti.

Intr o zi monocrom va fii o amintire, dar pana atunci te vezi ca un monocrom blestemat de soarta sa nu vada si sa simta culoarea…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *