Iesiri tacute

In timp ce tu stai si iti pierzi timpul gandindu-te cu invidie la altii si altele, in timp ce tu te compari injust cu altii pentru ca numai asa te poti valida ca fiinta, in timp ce tie iti este greu sa spui lucurilor pe nume, eu imi petrec timpul traind frumos, vorbind deschis si iubind. Sunt undeva deaspra tuturor lucrurilor pe care tu le insemni si nu o spun cu superioritate.

Tu iti pierzi timpul si simtit nevoia sa ii critici pe altii; eu doar observ si ce imi place si ce nu si aleg, nu in functie de cat poti tu sa imi oferi si cat pot eu sa iti ofer si cat pot eu sa suport din ce imi dai tu. Nu eati tu, sunt eu, iar eu sunt perfect fericita sa aleg.

Atunci cand vad ca nu insemn decat interes in viata ta, aleg eu sa nu mai fiu suficienta si sa ies…la fel de delicat asa cum am intrat. Nu esti tu cauza, sunt eu, pentru ca eu sunt cea care nu accepta multe dintre lucurile care te reprezinta. A incerca sa iti explic ceva este inutil, pentru ca daca ar fii fost util, as fii vazut de mult imbunatiri.

Eu, nu tu, deci stai linistita nu trebuie sa se schimbe nimic la tine. Este mai bine asa…..pentru mine. Eu nu simt nevoia sa ma justific…nici acum, nici alta data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *