Minciuna are picioare scurte, dar memorie lunga

Am auzit o vorba de curand, care spunea :ca sa te desparti dupa o relatie lunga si sa va mai puteti vorbi este o realizare . Dar de ce ai mai vrea sa vorbesti cu un barbat mincinos, care nu a insemnat nimic pentru tine?!…cand ai stat intr-o relatie gri pe care tu nu o mai doreai, si cand pe deasupra ai mai fost si furata?!

Eu nu vreau nici dreptate aplicata retrospectiv, nu vreau sa dovedesc ca stiu despre mincini si nu vreau sa il mai vad ever, pentru ca nu ma misca cu nimic sa il vad. Ma amuza cand cate o verisoara, imi mai aduce “vesti”…sincer nu imi tebuiesc, pentru ca pur si simplu nu imi pasa sa stiu. Nu, nu sunt ranita si nici invidioasa ca el este fericit cum nu a fost cu mine si nici nu imi pierd timpul gandindu-ma la asta, desi are grija cate cineva, sa imi aduca aminte.

Multi dupa o despartire sunt urati, chiar hidosi…iar asta este trist, pentru ca pana ceva timp, va faceati unul altuia desclaratii de iubire….iubire..care iubire?! Cred ca cuvantul asta ar trebui dat in folosinta doar cu licenta. Este un vers din Shakira care mi-a ramas in minte “Said you’d love me till you die, but as far as I know you’re still alive”…cam asa este cu ipocrizenia declaratiilor de iubire.

Cand nu ai nimic de impartit iti faci baagele si pleci, iti doresti sa o rupi definitiv sa nu mai fie ceva ca sa iti aminteasca de boul….pardon. Cand ai lucuri in comun se complica treaba…pentru ala/aia careia ii pasa sau se stie pe caciula. Multi ar spune ca imi pasa de scriu despre fosti, dar chiar asa, sa nu ma atinga macar un fir de certitudine, sa nu zic satisfactie, ca roata se intoarce, cand i se reaminte unui, un pic ingrat, cine are drepturi de autor si pentru ce?! Indiferent cat de senil ai fii si oricate argumente ai aduce, un furt, ramane un furt, indiferent cum l-ai realizat. Ce ma uimeste este ipocrizenia de care au putut sa dea uni dovada, pentru ca sincer nu imi dau seama cum se pot suporta cu ea. Mie nu imi mai pasa ca am fost furata, dar pe tine inca te deranjeaza…wow credeam ca stii sa te minti mai bine de atat.

Ce ma deranjeaza cel mai tare este cand un barbat minte, in nesimtire in mod cronic. Mi se pare ca asemenea barbati sunt tristi, mai ales cand pun vina pe aia inselata si consider ca nu au ce cauta in viata mea. Eu nu am regrete, nici bucurii legate de fostele relatii…doar sunt incantata ca s-au terminat,indiferent de cum s-a intamplat astasi de cum  suna …pentru ca mi-as pierde vremea sa iti explic, mai bine tac! Asta este intre putinele dati cand imi voi petrece timpul scriind despre oameni care nu au nici un fel de sens in viata mea si despre care nu imi pasa.

Cea mai buna startegie de “razbunare” este sa taci si sa fii fericita, sa ti se spuna barfe si sa nu iti pese…pentru ca tu stii adevarul, iar el este numai unul. Minciuna are picioare scurte, dar memorie lunga, pentru ca intotdeauna iti vei aminti ce ai facut cu banii mei, idiferent in ce i-ai transforma :)); mie cel mai simplu in viata mi se pare sa pierd bani…si pe locul doi, barbati, pentru ca intotdeauna barbatii si autobuzul vor sosi :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *