Adunate de pe aici si acolo

Nu ma pot abtine sa nu impart cu voi cateva din mirarile si sfrunatrile mele din ultima vreme. Muncind cu drag si spor, aud la un moment dat la radio cazul unui betivan tampit care bause nu una ci doua guri de acid sulfuric, din sticla de langa sticlele cu vin :)). Ca si cum nu ar fii de ajuns, omul a stat doua saptamani acasa fara niciun fel de ingrijiri medicale, ca mai apoi sa ajunga la concluzia ca ar trebui totusi sa mearga la docrtor -nu era tocmai ok ca nu mai putea manca. Ajuns la doctori la Timisoara ajunge sa fie si salvat si material pentru reportajele polictisitilor. Povestindu-si intamplarea omul concluzioneaza urand doctroilor santate, fericire si -tineti-va bine- sa-i ajute Dzeu cum l-a ajutat pe el. Sa inteleg de aici ca Dzeu l-a pus sa bea acid sulfuric, sa stea doua saptamani acasa, pentru ca m-ai apoi sa isi aduca aminte sa il salveze pe al dobitoc?!

Am auzit de curand vorbindu-se de o persoana care decedase ceva de genul “l-a vrut Dzeu langa el”. Ce mah?! Wow cat este de bun El.

In una din seri, aflu ca televizorul meu prinde nu 40 ci 70 de canale -de obicei pedalam telecomanda pana la patruzeci si apoi o luam de la capat. Constat cu uimire ca eu prind si Trinitas tv; mijesc ochii sa vad mai bine ce scrie pe ecran si cand vad….stupoare: Geaona, ala care a fost presedinte o zi, vorbeste la o emisiune de religie. Nu va pot reproduce ce a spus, pentru ca in cele doua minute din material pe care le-am mai prins eu, am fost intr-atat de socata ca abia mi-am putut reveni. Geoana incuraja crestinii adevarati sa intre in politica si sa faca fapte bune, iar pentru faptele lor vor fii judecati de alegatori si apoi….de cel de sus la judecata de apoi – cand faptele lor bune vor fii contat ce ceva :)) Pot spune ca am trait sa o vad.aud si pe asta. Mai lipseste bunicuta Iliescu sa vina la o emisiune de pe Trinitas…

In ce directie o ia lumea?! Cum dracu se face ca in Romania religia ia avant, iar in afara influenta ei este dimunata de la an la an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *