Numai eu pot

Ajung din greseala in mijlocul unui scandal: el, beat, se cearta cu ea la telefon. Pareau sa fie logoditi, dupa inelul mare cu piatra de pe inelarul ei, dar dupa cum flirta cu un altul mi-am dat seama ca ceva ii putred. El este o lunga lista de defecte pe care, citez,  numai ea le poate schimba :)) si pe care noi am ajuns sa le cunoastem precum Tatal Nostru. Ne spune, noua celor prezenti la vernisajul nervilor ei pe timpul nostru si atentia noastra, ca numai ea il poate calma pe el, cel beat…ca i-a pe toti barbatii i-a schimbat in bine…Sa va mai spun ca il si iubeste din tot sufletul? Ea chiar il iubeste.  Complezenta nu mai avea sens asa ca plec destul de repede, catalogand-o pe missis drept nebuna, dar fara sa stiu exact cat. Numai ea poate sa il linisteasca si sa il determine sa se schimbe.

Dupa, aflu ca missis nebunie l-a intalnit pe el acum o luna, dar deja dragostea este mai mare decat poate capul ei duce a…casa. Bine, dragostea pentru el si gandul ca nu cumva sa vina ala beat la ea si sa inceapa un scandal cu cei din jur, nu a  impiedicat-o sa flirteze nesimtit si vulgar cu unul..care vroia si el putina atentie….pesemne ca nici ala nu primea suficienta de acasa. Cand am plecat eu atmosfera era usor spicy, dupa aceea au devenit intr-atat de hot incat prietena mea batea apropouri despre inchiriat camere la motel.

Auzisem de femei nebune, dar nu am intalnit vre una, nu, pana aseara. Oh my god, asta este nebuna rau si totusi nimeni nu o interneaza niciunde si culmea, isi si gaseste papusi de maipulat.

3 Responses to Numai eu pot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *