Newsflash: viata nu-i aici

Stai in casa si te gandesti ca lenevesi, cand tu de fapt incerci sa eviti realitatea, pierzandu-te printre episoadele serialelor si ale lor povesti. Viata nu-i in casa. Cei curajosi ies din casa si incearca sa faca fata vietii, nu se ascund pe o canapea confortabila pretinzand ca sunt bolnavi sau pur si simplu fara chef.

Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine este sa iesi din casa aia odata! Si este un ordin, pentru ca in casa doar te afunci mai mult si mai mult, pana cand ajungi jos -si atunci iti dai seama ca de o saptamana nu ai mai facut ceva de mancare, nu ai mai spalat o rufa, nu te-ai mai aranjat…si asta pentru cine, sau pentru cine? Cine este intr-atat de important incat sa nu poata fii inlocuit, cine are rezidenta permanenta in inima ta? Tu cu siguranta nu, pentru ca te-ai uitat….undeva intr-un loc rece.

Traim cu impresia gresita ca inceputul este numai unul, ca daca l-ai pierdut, ai pierdut cursa. Si nu este asa! Pleci de la start de atatea ori cat este nevoie pana cand vei invata sa pleci corect, iar cu timpul daca iti vei urmari harta vei si ajunge la destinatie…pana atunci, insa, exerseaza plecatul…in forta.

Nu ai nevoie de vorbe dulci, nu ai nevoie de complimente, ai doar nevoie de sututri in fund, de cuvinte verzi si taioase, ai nevoie de prieteni care sa iti spuna franc ca nu-i bine…si chiar nu este….

Ai zece kile in plus si o tona de celulita? Nu imi pasa, locul tau nu este in casa, ci mai degraba, la sala. Ai un par nasol, dute odata la salon, esti neepilata, dute la salon. Si mai dute si in parc si la terase, mai iesi si cu prietene si nu mai tot amana sa iti iei haine cand o sa incapi in vechea marime. Newsfalsh: nu mai esti la categoria aia, asa ca recunoaste-o si cumparati naibii haine! Si mai folosese la ceva capul ala bun de sri.

Viata nu-i in lacrimi, regreta, tristeti si colturi intunecate, mars afara, acum, bitch!

 

Cu deosebita placere, eu!

 

PS: Intr-o zi imi vei multumi ca astazi ti-am dat un sut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *