Stil si eleganta…da de unde

Stilul nu se invata, el este inascut. Eleganta, insa se invata. Cu “temele” facute ii poti permite stilului sa iti defineasca personalitatea si comportarea, insa  fara cunoscinte despre stil si eleganta nu esti decat un wanna-be sau mai rau “replica nereusita”.

Ma dor ochii de la ceea ce vad in jurul meu, pe strada, la mall, la restaurant, la servici, pe oriunde in general. Scoatem stilul si rafinamentul din discutie…pana nu invatam sa ne spalam pe dinti si pe fata, eu zic ca nu avem ce discuta despre alte lucruri. Persoanele elegante si manierrate sunt mai rare decat masinile de lux din Timisoara.

O sa imi aruncati imediat in fata ca lipsa banilor duce la toate astea. Asta nu este tocmai adevarat, este doar o scuza. Am vazut oameni cu bani multi imbracat mai prost decat secretare cu o mie de lei salariul. Apa, sapunul si pasta de dinti sunt ieftine.

Sunt atatea carti pe piata care te invata de la cum sa te porti, pana la cum sa porti ce haine si cand si cum sa le combini. Trebuie doar sa intelegeti ca si imbracatul bine se invata…si nu din revistele de pe piata…reveniti-va ;)! Trebuie sa stii pe ce sa dai banii si pe ce nu. Nu am eu de gand sa scriu aici despre ce articole sa cumparati, dar va spun, ca avand o minima documentare, puteti face o schimbare in garderoba voastra si in stilul de viata.

Nu sunt bani de cheltuit pe lucruri de stricta necesitate, dar va puneti unghii false odioase…si daca nu sunt odioase tot sunt inestetice si urate! Sa nu mai zic de fumat: pe langa faptul ca nu este sanatos, este complet inestetic pentru o doamna, doar si pentru faptul ca va imbratraneste pielea.

Am atat de spus despre ce sa nu purtati: colanti -purtati precum pantalonii sunt absolut inestetici, iar daca vi se mai vede si celulita sau labiile, este grotesc. Sa nu va mai spun ca nu aveti ce cauta la servici in colanti. Colantii nu sunt pantaloni! Spala-te pe fata si fa-ti un comaj…punctele negre sunt hidoase. Invata sa mergi pe tocuri. Este penibil cat de multe fete vad pe strada mergand ca pe arcuri sau cu balans pentru ca nu stiu sa poarte tocuri.

Sunt carti in librarii, cautati-le si cumparati-le! Sintagma “mie imi place” este cel mai copilaresca si needucatata replica pe care o aud in continuu, folosita pentru a scuza diverse alegeri nefericite.

Elengata si stilul te fac remarcata si diferita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *