Frumusete… atunci sau acum?

Nu ma impresioneaza femeile frumoase de pica, care s-au nascut asa. Asta pentru ca frumusetea trece…da, cliseu, dar asta este. Ramane insa elegnata, stilul…pentru cele ce il au.

Imi plac si ma inspira femeile care au grija la ce mananca pentru ca nu sunt facute sa mananace o pizza la 23 noaptea timp de o saptamana si sa nu se ingrase. Femeile care au grija sa isi puna un strop de machiaj ca sa isi asunda micile imperfectiuni, femeile care stiu ca nu sunt perfecte, dar isi cunosc foarte bine atuurile. Imi plac femeile cu care poti sa faci o gluma buna, nu doar poze bune.

Nu ma impresioaneaza cu nimic o femeie care s-a trezit frumoasa si care nu a facut nimic pentru asta, sau chiar mai rau isi bate joc de frumusetea ei. Am ajuns la concluzia asta dupa ce am revazut niste cunostinte pe care in trecut le admiram pentru frumusetea ce o degajau, iar acum privelistea este, sa spunem, dezolanta.

Sa nu mai zic de barbati. Cand ma gandesc ca toti barbatii care imi placeau candva acum sunt dezagreabili…anii, alcolul, noptile nedormite i-au transformat din Ken in Hulk…o masa de carne.

Pe unii timpul ii urateste, pe altii ii valorifica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *