Crestin cu sau fara s

Pot sa spun ca sunt satula pana peste cap de tara asta de crestini? Detest asa zis crestinismul asta care pare mai degraba un cretinism uitandu-ma la cohoartele de inadaptati care ar trebui sa ingroase randurile psihologilor si psihiatrilor. Tot aud “Asa a fost voia lui Dumnezeu”…intr-adevar nu Dumnezeul tau este nemernic ci ala care l-a maniat, incat D-zeu la pedepsit. Si cum vine atunci cu iubirea? Sau este ca in relatii, te-am iubit ieri, azi te detest sau chiar urasc. Va intreb, cati oameni fericiti ati auzit spunand ca a fost voia lui D-zeu?

Ma amuza cand imi zice cate unul “Dar tu nu ai idee despre ce vorbesti, sunt oameni care s-au vindecat, carora li s-au intamplat minuni…o sa te bate D-zeu, il manii pe D-zeu”….hai serios, arata-mi si mie unul. Arata-mie mie unul care nu crede in D-zeu si este nefericit din cauza asta.

Biserica inseamna anii 1800, stigmatizare, o permanenta opozitie intre bine si rau, supunere, adulatie, incontestare, reguli de la anul 000 pastrate pana astazi. In 2014 sa fii o gaina besmetica mi se pare trist…

Sunt vreo cateva site-uri pe facebook anti crestinism  si vreo 20 pro crestinism. Cum nu cred ca cele anti crestinism or sa determine pe vreunul sa iasa din cotet, sincera sa fiu nu le inteleg rostul, eu stiu oricum in ce cred si mai ales in ce nu cred; cat despre celelalte siteuri, pai…gainile trebuiesc intretinute…ca altfel de pierd…a, scuze cu miile, sunt oi nu gaini, imi pare rau!

Cate tari din europa civilizata au 90% crestini precum noi…si ce rau o duc aia. Aia care fac sex in toate felurile si care se bucura ar dracu de bine de futaiuri, aia care fac ce vor cand vor, care nu spun rugaciuni toata ziua si carora le merge bine.

De curand am citit cum o fata la 18 ani a fugit de acasa si s-a internat la psihiatrie unde i sa pun un diagnostic de tulburare bipolara si care cu tratament nu mai are probleme, asta dupe ce ani de zile niste cretitni au trata-o cu slujbe pt deposedare de diavol. Cretinilooor! Exemplele sunt multe. Ma socat sa aud povestind tampite de 20 de ani despre deposedari la care au asistat. Asumati-va ma raspunderea ca nu va pune niciun drac sa faceti ceva. Aloooo?

Chiar de ce mai avem doctori, judecatori daca religia le are pe toate?!  Tineti-va ma religia pentru voi, nu imi bateti mie la usa sa ma chemati in raiul vostru si lasati-mi sufletul si nemurirea in pace….latrati in alta parte.

Imi vine sa emigrez…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *